Ομαδικές Αγορές – Group Buying

Αγαπητοί/ές Εταιρείες/Παραγωγοί,

Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει καλά. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μια πρόταση συνεργασίας που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για εσάς και για εμάς, και να δημιουργήσει ένα αμοιβαίο κέρδος για όλους.

Είμαστε μια ομάδα πολιτών που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων της εποχής μας μέσω της ομαδικής αγοράς προϊόντων. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μια συμπράξεις που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε εσάς και σε εμάς.

Η πρότασή μας είναι η εξής:

Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα συνεργατικό πλαίσιο, όπου εσείς ως εταιρεία/παραγωγός θα προσφέρετε τα προϊόντα σας σε εμάς σε εξαιρετικά ειδικές τιμές. Στη συνέχεια, εμείς θα αναλαμβάνουμε την προώθηση και την πώληση των προϊόντων αυτών στην κοινότητά μας μέσω ομαδικών αγορών.

Οι ομαδικές αγορές μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε μεγάλες ποσότητες προϊόντων, επιτρέποντάς μας να διαπραγματευόμαστε ειδικές τιμές που θα είναι διαθέσιμες μόνο για τα μέλη μας. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο κερδών: εσείς προωθείτε τα προϊόντα σας, εμείς παρέχουμε μεγάλη οικονομική ευκαιρία στα μέλη μας, και αυξάνουμε την ορατότητα της εταιρείας/παραγωγού σας.

Εάν είστε ενδιαφερόμενοι να συζητήσουμε περαιτέρω αυτή τη συνεργασία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@groupbuying.gr
η στο +61 430 337 444.

Θα είμαστε πρόθυμοι να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες και να εξετάσουμε τη δυνατότητα αμοιβαίας συνεργασίας.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας. Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας ακούσουμε.