Ομαδικές Αγορές – Group Buying

Τελευταία ενημέρωση: 21/9/2023

Καλωσορίσατε στη σελίδα “Πολιτική Απορρήτου” του ιστότοπου www.groupbuying.gr. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την χρήση του ιστότοπου www.groupbuying.gr, μπορεί να συλλέγονται προσωπικά δεδομένα, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, διεύθυνση IP και πληροφορίες περί περιήγησης. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σκοπούς που σχετίζονται με την παροχή των υπηρεσιών μας, όπως η επικοινωνία με εσάς, η παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπου, και η βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί να χρησιμοποιούνται για τους εξής σκοπούς:

  • Επικοινωνία με εσάς σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ενημερώσεις μας.
  • Βελτίωση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.
  • Ανάλυση της απόδοσης του ιστότοπου.
  • Προσαρμογή του περιεχομένου και των διαφημίσεων προς τα ενδιαφέροντά σας.

 

Διανομή Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διανέμονται, πωλούνται ή ενοικιάζονται σε τρίτους. Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε υπο-εργολάβους και υπηρεσίες τρίτων για την παροχή των υπηρεσιών μας, αλλά αυτοί είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας.

 

Δικαιώματα Ανάκλησης και Πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην info@groupbuying.gr.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές αυτές θα είναι αμέσως ισχύουσες μόλις αναρτηθούν στον ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην info@groupbuying.gr.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο www.groupbuying.gr

Η Ομάδα του Group Buying Gr