Ομαδικές Αγορές – Group Buying

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο www.groupbuying.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν από τη χρήση του ιστότοπου. Η χρήση αυτού του ιστότοπου υποδηλώνει αποδοχή των όρων αυτών. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

1. Περιεχόμενο του Ιστότοπου

Ο ιστότοπος www.groupbuying.gr παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες σχετικά με τις ομαδικές αγορές. Το περιεχόμενο του ιστότοπου μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

2. Πνευματικά Δικαιώματα

Ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και πνευματικές ιδιοκτησίες. Οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή ή διανομή του περιεχομένου χωρίς άδεια είναι απαγορευμένη.

3. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς κατά τη χρήση του ιστότοπου υπόκεινται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, η οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

4. Ευθύνη

Ο ιστότοπος παρέχεται “ως έχει” και δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του.

5. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Μπορούμε να αλλάξουμε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές αυτές θα είναι αμέσως ισχύουσες μόλις αναρτηθούν στον ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@groupbuying.gr.

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.groupbuying.gr!

Η Ομάδα του Group Buying Gr

Τελευταία ενημέρωση: 21/9/2023