Ομαδικές Αγορές – Group Buying

 1. Τι είναι οι ομαδικές αγορές;
  Οι ομαδικές αγορές είναι μια διαδικασία στην οποία οι καταναλωτές συνεργάζονται για να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες σε μεγάλες ποσότητες και να επωφεληθούν από καλύτερες τιμές.
 2. Πώς λειτουργούν οι ομαδικές αγορές στον ιστότοπό σας;
  Στον ιστότοπό μας, προσφέρουμε συγκεκριμένες προσφορές για προϊόντα ή υπηρεσίες σε ποσότητες που απαιτούνται για να επιτευχθούν καλύτερες τιμές. Όταν αρκετοί καταναλωτές εκδηλώνουν ενδιαφέρον, η αγορά ορίζεται ως επιτυχημένη και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το προϊόν στην ειδική τιμή.
 3. Πώς μπορώ να συμμετάσχω σε μια ομαδική αγορά;
  Για να συμμετάσχετε σε μια ομαδική αγορά, απλά δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συγκεκριμένη προσφορά στον ιστότοπό μας. Όταν επιτευχθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί η αγορά.
 4. Ποια είναι τα οφέλη των ομαδικών αγορών;
  Τα οφέλη περιλαμβάνουν χαμηλότερες τιμές, μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων και τη δυνατότητα να αγοράζετε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πιο προσιτές τιμές.

 

Γενικές Ερωτήσεις για τον Ιστότοπό σας:

 1. Ποιος είναι ο σκοπός του ιστότοπού σας;
  Ο σκοπός του ιστότοπού μας είναι να συνδέσει καταναλωτές με παραγωγούς και κατασκευαστές προκειμένου να επωφεληθούν και οι δύο πλευρές από τις ομαδικές αγορές.
 2. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@groupbuying.gr.
 3. Πώς προστατεύετε τα προσωπικά δεδομένα μου;
  Προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας. Οι πληροφορίες σας δεν διανέμονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών μας.
 4. Πώς μπορώ να διαφημιστώ στον ιστότοπό σας;
  Εάν είστε παραγωγός ή κατασκευαστής και θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαφήμισης στον ιστότοπό μας.